Actualitat

16.03.2016

Comença la fase de votació del concurs “La mar de ciència”

Comença el procés de votació popular dels treballs finalistes del certamen "La mar de ciència: concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar". Des del 16 fins al 30 març 2016 es podran visitar les galeries amb els treballs finalistes en les modalitats artístiques de dibuix, vídeo i relat.

El jurat ja ha seleccionat per la seva qualitat, 30 dibuixos, 20 relats i 10 vídeos, de primària i secundària. En total, al web es podran veure 120 treballs, dels 553 presentats al concurs.

Els 6 guanyadors (un per cada categoria i modalitat) podran participar en un cap de setmana científic a les Illes Balears al costat de dos acompanyants.

Aquest concurs s'ha dirigit a estudiants de primària i secundària amb l'objectiu de millorar, des de l'aula o en família, la comprensió de mars i oceans, i propiciar entre els més joves, la reflexió sobre els reptes científics als quals s'enfronta la societat per conèixer-los i conservar-los. Els joves artistes han plasmat la seva creativitat i el seu amor pel mar i la ciència en els treballs presentats.

Per això us animem a visitar, votar i a compartir a les xarxes socials vostres treballs preferits amb el hashtag #lamardeciencia.

Refineria Web Tel: 971439895 - Fax: 971439979
© La Mar de Ciència. Tots els drets reservats. | ParcBit, Naorte, bloc A, 2º pis, pta. 3, E-0721 Palma (Mallorca) Spain