Actualitat

03.03.2017

La Mar de Ciència II: Recta final per participar!

Comença el compte enrere perquè finalitzi el termini de presentació de treballs en la segona edició del concurs La Mar de Ciència dirigit a estudiants de primària i secundària interessats en la ciència i el mar.


El concurs La Mar de Ciència II és una invitació a reflexionar, a través del llenguatge plàstic i audiovisual i la narrativa, sobre la importància de tenir cura dels ecosistemes marins i el paper de la ciència en la seva conservació. A més, aquesta iniciativa ofereix als joves l'oportunitat de convertir-se en oceanògrafs per un dia.

Els guanyadors del certamen en la categoria individual podran viatjar amb un familiar a les Illes Balears on formaran part d'una campanya oceanogràfica a bord del vaixell de ICTS SOCIB (B/O SOCIB) al costat d'investigadors i amb instrumental científic real. L'experiència tindrà lloc al Parc Natural Marítim-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.

Parc Natural Marítim-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera

A més de participar en les activitats característiques d'una jornada científica, aquests joves investigadors podran realitzar un itinerari submarí i conèixer la riquesa del medi marí protegit de Cabrera, considerat per la comunitat científifica internacional el "laboratori del Mediterrani" a causa del seu gran valor natural que es conserva pràcticament inalterat: el seu paisatge litoral és un dels millors conservats de les costes espanyoles i de tot el Mediterrani. A més, el seu perímetre costaner i les aigües transparents aconsegueixen mantenir fora de perill de la contaminació a causa, en gran mesura, al seu aïllament geogràfic allunyat de zones urbanes.

Guanyadors del certamen de l'any passat participant en la campanya oceanogràfica

També podrà gaudir d'aquesta experiència el docent que aconsegueixi major participació dels seus alumnes i que el jurat consideri de major qualitat.

Per la seva banda, els estudiants que presentin els millors vídeos grupals seran premiats amb una pissarra digital per a la classe.

Teniu fins al 10 de març a les 23 hores per enviar les vostres propostes (narració, dibuix o vídeo) mitjançant la nostra web www.lamardeciencia.es on també podreu trobar les bases per participar i recurs on inspirar-se, així com els treballs guanyadors de edicions anteriors. És important que no oblideu adjuntar l'autorització d'un adult (pare, mare o tutor legal del participant menor) per formalitzar el procés d'inscripció.

Animeu-vos a pujar a bord encara hi sou a temps!

Últimes notícies

23.04.2018

11.02.2018

13.12.2017

17.11.2017

17.07.2017


Refineria Web Tel: 971439895 - Fax: 971439979
© La Mar de Ciència. Tots els drets reservats. | ParcBit, Naorte, bloc A, 2º pis, pta. 3, E-0721 Palma (Mallorca) Spain