Actualitat

15.11.2016

Torna La mar de ciència

El proper 18 de novembre i amb motiu de la Setmana de la Ciència, arrenca La mar de ciència, concurs per a joves artistes interessats en la ciència i en el mar. Després de la bona acollida del passat any, aquest curs celebra la seva segona edició per animar de nou als estudiants de Primària i Secundària a presentar dibuixos, vídeos i relats amb les seves reflexions i coneixements sobre ciències marines.


Oceans sans, planeta sa és el lema d'aquesta segona edició que recull el missatge del Dia Mundial dels Oceans 2016: Els oceans són el cor del nostre planeta, juguen un important paper als nostres vides i necessitem cuidar-los amb la mateixa intensitat que ells cuiden de nosaltres.

Com a novetat, enguany els estudiants podran participar en grup, presentar un vídeo amb els seus companys i guanyar una pissarra digital per a la classe. Per la seva banda, els guanyadors dels treballs individuals viatjaran a les Illes Balears com a la primera edició. Coneixeran la recerca del CSIC a les Illes, participar en una campanya oceanogràfica a bord del Vaixell SOCIB i visitar el Parc Nacional Marítim-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.

Aquest concurs és una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), a través de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) en les Illes Balears i, per una altra, del Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i la Fundació Bancària “la Caixa”, a través de Medclic: el Mediterrani a un clic.

Refineria Web Tel: 971439895 - Fax: 971439979
© La Mar de Ciència. Tots els drets reservats. | ParcBit, Naorte, bloc A, 2º pis, pta. 3, E-0721 Palma (Mallorca) Spain